Stip uitdaging Herfst 2021

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
19,99
Training
Materialen


Welkom bij de Stip Uitdaging Herfst 2021 van DotsDesign.

Goed om te weten:
Je hebt 90 dagen toegang tot deze cursus. Daarna worden je gegevens verwijderd en heb je geen toegang meer. Wil je langer toegang? Neem dan contact op.

Inclusief de vijf stippatronen van Herfst Heerst.
Deze vind je als een losse cursus in de Academy. Bij aanmelding van de Stip Uitdaging heb je direct ook toegang tot deze patronen. Via de pagina Mijn Account kun je zien voor welke cursussen je bent ingeschreven.

Heb je nog geen stip ervaring?
Volg dan vooral eerst de Basiscursus Stippen op porselein. Heb je vragen of opmerkingen hierover, laat het weten.

Feedback
Aan het einde van de cursus kun je feedback geven op de Stip Uitdaging. Hiermee kan ik de cursus en jouw ervaring verbeteren. Alvast bedankt!

Veel plezier en succes. Deel je werk op Instagram via de tag #dothetzelf dan delen we in de stipvreugde als je deze uitdaging hebt gevolgd.

Julia

Stipmaterialen

Voor de stip uitdaging is de standaard stip uitrusting wel zo handig: porseleinverf, stipstokjes, servies en mengpaneel is de basis. Daarnaast kun je nog mengbakjes, wattenstaafjes etc goed gebruiken. Voor sommige patronen zijn de 'druppel' stipstickers benodigd, maar als je die niet hebt kun je kiezen uit patronen zonder sjablonen. In de webshop vind je de categorie Herfst 2021 met suggesties voor kleuren porseleinverf. Je mag zelf kleuren kiezen, in sommige opdrachten is het wel van belang dat je het contrast opzoekt dus houd daar rekening mee. 
Het thema is Herfst, maar voel je vrij om andere patronen of kleuren te pakken als dit je meer aanspreekt, dat is geen probleem. Bij de opdrachten ga ik ervan uit dat je stippatronen uit 'Herfst heerst' erbij pakt, maar dat is niet verplicht. 
PorseleinJe hebt nog even de tijd dus ga gerust de keukenkasten na of je het volgende al in huis hebt, of bestel het in de webshop. Ik ben een groot fan van upcycling en creatief omgaan met wat je al in huis hebt. Voor gevorderde stippers ga ik ervan uit dat je zelf heel goed weet wat je aankunt, en dus gerust een vaas of bord met 'uitdagingen' aankan. Hieronder wat suggesties voor servies bij elke opdracht.

  • voor opdracht 1 'Fantastisch contrast': twee theetipjes of een mok die je aan twee kanten kunt bestippen. Deze opdracht duurt ongeveer 1 uur. 
  • voor opdracht 2 'Mix & Match': bordje 15/16 cm voor starter/medium. Deze opdracht duurt ongeveer 1,5 uur. 
  • voor opdracht 3 'Herfst wat heb je te koop': voor deze opdracht ga je aan de hand van een natuurlijk voorwerp (plant/noot of foto van uitzicht) een eigen stipwerk maken. Alles waar je stippen op kunt zetten is mogelijk...deze opdracht duurt ongeveer 1,5 uur. 
  • Opdracht 4 is 'Meesterwerk' en dat betekent dat je de uitdagingen van opdrachten 1-3 bij elkaar neemt en daarvan uit een eigen stipwerk maakt...spannend! Je krijgt hier tips en trucs voor. Gebruik hiervoor een groter bord of vaas dan bij de eerdere opdrachten. Deze opdracht is de grootste, en kan je wel een aantal uur mee zoet zijn...een voorzichtige schatting; ongeveer 3-4 uur.