Blij met de basis

Afgelopen weken begonnen er wat mensen aan de Basiscursus Stippen. En wat een fijne reacties kwamen erop. Zoals deze van Karen:

Wat is je het meeste bijgebleven tijdens de cursus? : 
“Dat je eigenlijk heel veel vrijheid hebt tijdens het stippen, of je nu een patroon gebruikt of niet je kunt altijd nog je eigen weg inslaan.
Dat ik nog heel veel te leren heb 🙂
Vooral de opdracht waarbij je moet doorstippen in plaats van oneffenheden weg te poetsen is heel leerzaam.”

Wil je nog iets delen over jouw ervaring met de basiscursus stippen, of heb je een vraag of opmerking? : 
“Leuke basiscursus, vooral dat er vanaf het allereerste begin uitleg wordt gegeven is erg fijn voor een beginnende stipper. Heel leuk dat het patroon Royale Rand erbij zit dat is echt een leuke bonus! Er staat veel informatie in de cursus, dus ik ga het zeker allemaal nog een keer doorlezen.
Het ziet er allemaal mooi uit, bedankt voor de cursus!”

Waar ik ook benieuwd naar ben, zijn de eerste werken die je maakt. En dat is zo leuk om in de inbox te vinden, zoals deze van Nanda:

Nanda maakte haar eerste stipwerk met behulp van de Basiscursus.

Als je ook graag wilt leren stippen, maar niet zo goed weet wat je nodig hebt, dan kun je een goed begin maken met het Startpakket inclusief toegang tot de Basiscursus. In het pakket zit porseleinverf, porselein en allerlei materialen om aan de slag te gaan met stippen op porselein. Er zitten ook stippatronen bij (online en offline), en je hebt 30 dagen toegang tot de Basiscursus. Dan kun je op je gemak met de theorie èn de creatieve opdrachten gaan werken.

Doe je mee? Zo kom je de zomer wel door, of het nou stiptop weer is of niet.

Geef een reactie Reactie annuleren

%%footer%%