De Basiscursus

Het is bijna zover: de DotsDesign Academy gaat half mei van start. En jij kunt alvast beginnen!

Voor elke stipper in spé is de basiscursus stippen op porselein van DotsDesign ontwikkeld. Tot en met 8 mei 2021 volg je de basiscursus stippen op porselein met 50% korting. De complete cursus staat al online, dus je kunt volledig aan de slag met video, tekst en creatieve opdrachten voor jouw eigen ontwerp op porselein. In de basiscursus vind je:

 • demonstratie van de stiptechniek
 • uitleg over stipmaterialen
 • diverse opdrachten om te leren stippen
 • en stippatroon Royale Rand als bonus
 • tekst gaat verder onder de foto’s

  Volg de cursus via smartphone, tablet of laptop

  Foto, video en opdrachten
  In 16 lessen heb je de stiptechniek te pakken, maak je gebruik van sjablonen (of juist niet) en heb je inspiratie voor je eigen ontwerp in stippen. De lessen bestaan uit video’s, foto’s en tekst om je de theorie uit te leggen en zelf in de praktijk aan de slag te zijn.

  #dothetzelf
  Of je een patroon volgt of je eigen weg gaat, je kunt er je eigen ontwerp van maken met kleuren of toepassen op zelfgekozen voorwerpen. Deel je werk met #dothetzelf op Instagram of stuur een berichtje naar julia@dotsdesign.nl

  Stipmaterialen met bonus
  In de webshop van de Academy vind je de stipmaterialen die je nodig hebt voor het leren stippen op porselein, en leuke extra’s. Als je stipmaterialen bij deze cursus bestelt, dan ontvang je daar een leuke bonus bij!

  Doe je mee? Meld je aan via de webshop.
  De basiscursus kost € 19,99. Maar tot en met 8 mei kun je al beginnen voor €9,99. Bestel je stipmaterialen? Houd dan rekening met de aankomende vakantie: vanaf zondag 2 mei tot en met vrijdag 8 mei 2021 worden er geen bestellingen verzonden. Bestel je vóór zaterdag 1 mei 12.00 uur dan wordt je bestelling nog diezelfde dag verzonden. Bestel je na deze datum, dan is het even wachten tot zaterdag 8 mei tot je materialen worden verzonden.

  1 reactie op “De Basiscursus”

  1. Pingback: Online stipcursus • maak je eigen stip ontwerp bij Dots Design.nl

  Geef een reactie Reactie annuleren

  %%footer%%